Unicorner digital kit for events

Bun venit la Unicorner!

Unicorner.ro este un magazin online de cadouri cu stea în frunte, fie că sunt povești digitale sau într-o formă palpabilă.

Unicorner s-a lansat în 2017, ca divizie OnScreen destinată evenimentelor private și l-am numit inițial “Kit de ajutor împotriva plictiselii, la evenimentele de familie”.

Am ales să-l considerăm un Digital Event Kit deoarece conține instrumente digitale menite să adauge elementul unic petrecerilor tale, pentru a contura o experiență memorabilă.

Fiecare dintre serviciile de mai jos este gândit astfel încat să se încadreze perfect în peisajul evenimentelor personale.

Fie că este vorba de un botez sau o nuntă, o aniversare de căsătorie sau un majorat, ori o petrecere privată, în care sărbătorești o reușită alături de prietenii și colegii tăi, Unicorner este alături de tine cu soluții magico-digitale profesioniste.

În timpul pandemiei am aprofundat pasiunea pentru printul 3D, iar începând cu toamna anului 2020, am adăugat portofoliului nostru și vânzarea de produse fizice – tablourile 3D luminoase shadow box, inspirate din modelul teatrului de umbre. Acesta este motivul pentru care Unicorner a devenit un brand de sine stătător, având propriul magazin online – unicorner.ro.

Nașterea și Călătoria Unicornului

Aprilie 2010
Se înființează VFX Creative Studio SRL, având ca obiect de activitate producția și post producțiea video, efecte speciale, reclame. O altă direcție era asigurarea suportului tehnic pentru evenimente corporate și generare de content.
Decembrie 2012
Se lansează videoGraph - mesaje cu tentă permanentă, serviciul de animații video (doodle video), aducând pentru prima dată în România tehnica whiteboard animation.
Ianuarie 2015
OnScreen devine brandul umbrelă al VFX Creative Studio, atât pentru animații video și instalații interactive destinate evenimentelor corporate. Serviciile încep să se diversifice, experimentăm noi tehnici de animație, aprofundăm video mapping-ul; încep să fie create produse proprii, cum ar fi Doodle Magic Board (panou interactiv desenat și animat) și Pop-Up Digital Cake (proiecție 360 grade pe tort).
Februarie 2017
Unicorner se lansează ca divizie OnScreen pentru evenimente private, adaptând serviciile corporate segmentului de nunți și botezuri.
2020
Anul pandemiei aduce un nou serviciu în portofoliu - printul 3D. Folosind skill-urile de ilustrații și instalații, creăm Tablourile luminoase 3D shadow box și apare nevoia unui magazin online de sine stătător sub brandul Unicorner.

Făuritorii

Onscreen este un studio de producție și post producție video, fondat de Daniel și Lavinia Petrariu.  Printre serviciile sale se numără animații video și instalații interactive pentru evenimente corporate.
Lavinia coordonează direcția de animații video, iar Daniel pe cea de tehnologii creative pentru evenimente. Și împreună cu echipa, ei cultivă celelalte branduri din portofoliu.

Daniel Petrariu

Technical Magician (CEO Founder)
84288121_10157338702308655_3437672676754194432_o

Lavinia și Daniel Petrariu

Lavinia Petrariu

Fairy Godmother (Marketing Manager & Founder)

Brandurile noastre

logo_unicorner shop_fin-01

Magazin online de cadouri cu stea în frunte, pentru aniversări, nunți, botezuri și alte momente unice.

Animații video și instalații interactive pentru evenimente.

 

Animații video pentru piața externă

Concept, design și construcție de props-uri și puzzle-uri pentru escape rooms, murder mysteries.

Meniu Principal