Proiecție pe tort (sau cake projection mapping): pentru o nuntă ca un spectacol

cake projection Mapping

Proiecție pe tort (sau cake projection mapping): Transformă-ți nunta într-un spectacol de vis!

Ești în căutarea unui element inovator care să aducă o notă de spectacol și emoție nunții tale? Proiecția pe tort este trendul captivant care revoluționează lumea torturilor de nuntă.

Închipuie-ți un tort care nu doar arată fabulos, ci prinde viață prin animații fascinante, culori vibrante și designuri de poveste, din orice unghi ai privi. Cu proiecția pe tort (sau cake projection mapping), poți transforma tortul tău de nuntă într-o operă de artă captivantă, care va fascina toate privirile.

De ce să te mulțumești cu un tort de nuntă tradițional atunci când poți avea o capodoperă care povestește în mod unic dragostea voastră? Proiecția pe tort îți oferă posibilitatea de a personaliza tortul într-un mod fără precedent. De la proiecția momentelor voastre preferate ale cuplului vostru pe tort, până la ilustrarea călătoriei voastre de la prima întâlnire până în ziua nunții, opțiunile sunt nelimitate – în varianta personalizabilă total, cu elemente grafice realizate de noi.

 

Pentru că vrem să ne adresăm mai multor tipuri de bugete, îți oferim și variante personalizabile parțial, una pentru nuntă, alta pentru botez. Această opțiune permite schimbarea numelui și datei evenimentului

Proiecția pe tort nu doar adaugă o notă de magie nunții tale, ci oferă și un tip de divertisment unic. Închipuie-ți bucuria de pe fețele invitaților tăi atunci când văd tortul transformându-se în fața lor, creând un sentiment de uimire și entuziasm. Este o experiență care va stârni conversații și emoții, și care va fi discutată mult timp după ce ultima felie de tort va fi savurată.

Echipa noastră de designeri și tehnicieni talentați va lucra îndeaproape cu tine pentru a da viață viziunii tale. Indiferent dacă ai o anumită temă, o schemă de culori sau un concept în minte, vom crea un design de proiecție spectaculos care se va potrivi perfect cu stilul și preferințele nunții tale.

Suntem primii din România care au introdus această tehnologie în 2016, în încercarea de a aduce în permanență concepte unice în evenimentele de aici. Nu degeaba ne numim Unicorner. 🙂 Conceptul îmbină experiența noastră intensivă în proiecte care îmbină arta și tehnologia și am început cu brandul OnScreen, dedicat companiilor.

Cu cake projection mapping, tortul devine punctul central, o sursă de conversație și un veritabil punct de atracție al nunții tale. Este o ocazie de a adăuga o notă unică și de neuitat evenimentului tău special, lăsând o impresie durabilă atât asupra ta, cât și asupra invitaților tăi.

Nu te mulțumi cu un tort de nuntă obișnuit. Alege proiecția pe tort și lasă povestea voastră de iubire să strălucească ca niciodată.
Contactează-ne astăzi la contact@unicorner.ro pentru a descoperi cum putem transforma tortul tău de nuntă într-o operă de artă extraordinară, care va fi prețuită mereu. Împreună, creăm o experiență magică și memorabilă a nunții tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu Principal