Umple-ți tolba cu cadouri de Crăciun în noiembrie

black friday si 2 tablouri-790x510_

Tu cu cât timp înainte cumperi cadourile de Crăciun pentru cei dragi?
Hai, spune sincer – cu câteva zile înainte, am dreptate? Știu pentru că ni se întâmplă și celor mai buni dintre noi. Avem nevoie de terapie de grup!
Azi ești pe plajă, mâine te trezești că este săptămâna dinainte de Crăciun și îți dai seama că ai doar câteva ore la dispoziție să cauți cadouri. Și ce faci – apelezi la soluția la îndemână – șosetele, cănile și seturile cosmetice de pe insulițele din hypermarket. Firește, cu toții rămânem fără gel de duș și șampon la un moment dat, dar chiar asta ne-am dori să primim de fiecare dată? 

Ce zici, schimbăm totuși foaia, măcar anul ăsta?

Îți explic mai jos cum să evităm vânătoarea de cadouri de Crăciun de la hypermarket. 
Iarna nu-i ca vara (știm de la clasici în viață) și, de aceea, se zice că omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Asta de dragul rimei. Altfel știm cât e de greu să te împarți între cele 2567 de cerințe ale zilei, toate importante și mai mult de jumătate dintre ele urgente. Sau invers. Da, de obicei invers.

Nici eu nu stau bine cu procrastinarea. “Cum, nici Unicornul nu este un corn pe un cal alb?!” Dacă asta ai gândit, înseamnă că îți cultivi așteptări nerealiste și nu numai de la de la unicorni! Crezi că sunt alb și frumos degeaba? Stai să vezi ziua de lucru a zânelor! Frumosul e full time job. Noi, artiștii, suntem maeștri desăvârșiți ai procrastinării. Dar destul despre mine. 

Sau, hai, tot despre mine un pic: i-am pus la treabă pe colegii mei [Mă simt ca Moș Crăciun cu elfii lui, haha!]. Iar ei au meșterit și pregătit câteva design-uri de tablouri luminoase 3D shadow box, dintre care 2 cu tematică specială de Crăciun. Mai am o a treia idee, dar să vedem dacă rămâne timp pentru implementare.
Toate tablourile luminoase sunt alimentate cu baterii (3 x AAA, incluse în pachet). Practic, îl putem trimite cadou direct destinatarului, să îi facem concurență Moșului, haha [că doar n-o să râd hoho – reinventez brandul unicornilor, dar îmi păstrez totuși personalitatea carevasăzică unică; hihi nu merge, că nu sunt zână; hehe e deja adjudecat unui personaj pe Facebook, mare maestru în Comunicare; huhu ar râde o bufniță; hîhî i s-ar potrivi unui… ah… mi-e teamă să ating subiectele presante ale zilei, suntem cu toții sensibili în perioada asta… să spunem elegant un trol; hăhă e luat deja de un președinte pirat… Ce vocale au mai rămas? ha-he-hi-ho-hu-hă-hî – pe asta o știu de la fetele de la Dream&Act, de la cursul de actorie. Vi-l recomand.]

Iar m-am pierdut în detalii și scopul meu era să vă ajut cu cadourile de Crăciun. Iată ce trebuie să faceți: cumpărați (câte) 2 tablouri (oricare) și aveți reduceri cumulate până la 19 noiembrie când se încheie campania Black Friday și reduceri de sine stătătoare (dar un pic mai mici) până la finalul acestei luni.  

Tablourile luminoase 3D shadow box, inspirate din teatrul de umbre, completează atmosfera de Crăciun, în care se încălzesc și dospesc inimi. Jocul magic de lumini și umbre contribuie la efectul de poveste în desfășurare. Poți opta pentru o tematică de Crăciun sau pentru una potrivită în toate serile din an, când vrei să te retragi în cuibușorul tău.

Indiferent de model, ai de ales între 2 variante de lumină:

LED Alb 

LED multicolor, acționat prin telecomandă. Îți poți seta tabloul pe o singură culoare preferată sau pe o tranziție subtilă de lumini prin spectrul de culori.

Până pe 19 noiembrie, spuneam că avem #BlackFriday. E de fapt o campanie obișnuită, cu discount-uri de producător român. Dar ce să facem, dacă Black Friday e pe buzele tuturor la final de noiembrie? La noi e mai degrabă albastru închis, decât negru.

De azi începe o campanie valabilă toată luna noiembrie. Îți oferim ceva în plus – un discount de 10% + livrare gratuită.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi oricare 2x Tablouri luminoase 3D shadow box.

Apoi adaugi în coș codul de cupon 2UNICORN10 și gata reducerea!

Mă duc să mă gândesc la al treilea model de Crăciun.  Dacă ai preferințe, m-ar ajuta un feedback. 

Cu chef de shopping online,
Unicornul

P.S. Apropo, de luna aceasta suntem și pe emag Marketplace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu Principal